Streptococ auriu: ce tratament eficient m-a ajutat sa scap

streptococ aureus

In acest articol vei afla cum am reusit sa scap de infectia cu streptococul auriu definitiv, printr-un tratament surprinzator de eficient si de asemenea vei afla ce este un streptococ.

Tratamentul l-am cumparat la recomandarea unui medic specialist, care m-a asigurat ca este suficient de sigur si eficient sa ma trateze de acest streptococ.

Ce simptome manifesta acest stafilococ?

Simptomele streptococului se manifestau in urmatorul mod: aveam dureri in gat si o stare generala de greata. De asemenea, toate aceste simptome, au debutat brusc cu o febra.

Dupa ce am descoperit la medic ca am o infectie cu streptococ, in urma exudatelor nazale si faringiene, am realizat ce simptome manifesta exact prezenta acestui streptococ auriu in organismul meu.

Simptomele de la nivelul gatului m-au facut sa ma duc cu gandul ca am clar un streptococ in gat, si o suspiciune ca streptococul este si in nas.

Prezenta acestui streptococ aureus in urma analizelor si exudatelor nu a facut decat sa confirme ca am streptococ auriu in gat si in nas.

Desigur, aceste simptome reprezinta doar un caz particular. Dupa ce m-am documentat asupra acestei bacterii, am descoperit ca simptomele pot varia foarte mult si localizarea lor se poate face la nivelul mai multor organe.

De exemplu, la nivelul urechii, otita este cea care vine sa confirme faptul ca acest stafilococ auriu se afla si la acest nivel. Poti avea si la nivelul pielii acest streptococ aureus, el manifestandu-se aici prin foliculite, acnee si furunculoze. De altfel poti avea si infectii genitale cu streptococul auriu.

Tratamentul care m-a ajutat sa scap de streptococul auriu:

manuka miere 16+

Dupa ce am auzit mai multe opinii, m-am documentat despre acest tratament.

Tratamentul impotriva acestui streptococ auriu a constat in mierea Manuka. Am scris si un articol detaliat despre cum am reusit sa scap in 27 de zile de acest stafilococ aureus. Il poti citi aici.

Mierea Manuka este extrem de apreciata la nivel international, ea fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural din lume.

Eu am cumparat-o de pe site-ul https://plantum.ro/miere-100-raw/2215-miere-de-manuka-raw-activa-16.html

Este speciala in comparatie cu antibioticele locale prin faptul ca organismul nu a creat rezistenta la actiunea ei, cum a reusit sa creeze impotriva majoritatii antibioticelor. Din citirea mai multor opinii despre ea, am aflat ca in tratamentul streptococului, are o eficienta fantastica.

Aceasta miere este produsa in Noua Zeelanda din florile arborilor cu acelasi nume, Manuka. Confirm ca este extrem de eficient dupa experienta personala si efectul ei nu se limiteaza doar la tratarea acestui stafilococ.

miere de manuka streptococ auriu

Ea este foarte buna si pentru helicobacter, bacteria care creeaza ulcerul stomacal si de asemenea si pentru alte infectii sau pentru candida.

Chiar te rog sa citesti si alte opinii despre cat de eficienta si buna poate fi aceasta miere. Pretul ei nu este tocmai mic pentru o tara ca Romania, dar ajuta extrem de mult si isi merita banii din plin. Alegerea iti va apartine, tu vei considera daca sanatatea este mai prejos de bani.

De unde am contactat streptococul aureus?

imagine spital

Ei bine, afla ca atat eu cat si tu, am contactat cel mai probabil acest streptococ dintr-un mediu spitalicesc. Este foarte cunoscut faptul ca in Romania, spitalele noastre sunt medii in care aceste bacterii se regasesc frecvent.

Pana si copiii pot avea acest stafilococ, ei contactandu-l mai frecvent din gradinite.

Rolul imunitatii in tratarea acestei bacterii

Imunitatea reprezinta barierea noastra naturala de aparare a organismului. Cand aceasta este slabita, atunci corpul nostru ramane fara aparare in lupta cu astfel de infectii streptococice si bacterii.

Cauzele care au dus la slabirea imunitatii sunt reprezentate in principal de stres dar si de un mediu de viata dezorganizat.

imagine cu imunitate

Daca vei elimina aceste cauze, vei reusi sa ajuti la o consolidare a imunitatii ce va reprezenta un pas important in lupta cu acest streptococ aureus.

Cum am descoperit acest stafilococ?

Prezenta simptomelor mentionate in inceputul articolului m-au facut sa ajung la medicul ORL. Ca majoritatea romanilor, nu am avut grija de preventie si m-am dus la doctor atunci cand simptomele streptococului se manifestau.

Aici am facut un exudat nazal si faringian care au facut sa confirme acest stafilococ. Pe langa aceste metode, si proba de sange reprezinta o metoda alternativa foarte importanta in descoperirea acestui stafilococ in organismul tau.

Ce poate face stafilococul auriu in organismul meu?

Dupa ce am aflat ca am aceasta bacterie, am cautat mai multe informatii sa ma documentez, cum fac majoritatea persoanelor cand intalnesc o problema de sanatate.

Ei bine, am aflat ca acest stafilococ initiaza si inrautateste multe afectiuni. Odata ce vei scapa de el, vei scapa si de gravitatea si chiar afectiunea in sine.

Poza stafilococ auriu

Acneea, foliculita, faringita, otita, furunculoza, celulita, reprezinta doar cateva dintre afectiunile cele mai des afectate si inrautatite de prezenta acestui streptococ.

In concluzie

Daca simptomele tale iti dau de banuit, mergi la un medic ORL cat mai repede pentru a afla cauza acestor simptome. Din experienta personala, mierea Manuka este extrem de eficienta si fara efecte secundare, doar ca nu este recomandata copiilor sub 1 an si jumatate, probabil este prea puternica pentru organismul lor.

Sper ca dupa ce ai citit aceste informatii sa ai alte cunostinte despre acest streptococ auriu, despre acest tratament al streptococului si de asemenea ce simptome manifesta streptococul. Sper sa scapi cat mai curand de el!

Daca ai orice nelamurire, astept un comentariu din partea ta!

Alatura-te discutiei